Heeft u een vraag?
 • michigan_max_3_01.png

  Michigan

  Kweekkast MICHIGAN is een volledig geautomatiseerd apparaat voor het kweken van planten thuis.Kweekkast MICHIGAN is een volledig geautomatiseerd apparaat voor het kweken van planten thuis. Het apparaat heeft ventilator geïnstalleerd, met als taak luchtcirculatie om de ontwikkeling van schimmel of schimmel te elimineren. De energiebesparende COB MOROCCO LED-verlichter vervangt de zonnestralen volledig voor een goede fotosynthese. PVoor nog meer gebruiksgemak is de MICHIGAN-kweekkast uitgerust met een wifi-module om de teeltparameters overal ter wereld te regelen met een speciale applicatie (iOS, Android).

 • ArtiPlant_007_1_web.png

  Fox Plant

  Der Anbaubehälter Fox Plant ist eine Hommage an den ökologischen und autonomen Anbau von Pflanzen. Ein innovativer Betrieb, der von externen Faktoren unabhängig ist und die Möglichkeit bietet, sich mit modernen Technologien und Kontrollfunktionen auszustatten. Unsere Abteilungen passen die Parameter der Ausrüstung an eine bestimmte Kultur an, damit sie die bestmöglichen Entwicklungsbedingungen erhält.

 • filtr_125_180_250_v002b.png

  Magnum

  Het gepatenteerde "Double-flow patent" -systeem dat in onze filters wordt gebruikt, dankzij de baanbrekende constructietechnologie, betekent dat we de lucht veel effectiever kunnen filteren dan in de filters die tot nu toe op de markt zijn. De ontwerpafdeling van Green Fox heeft aan uw verwachtingen voldaan en heeft een revolutionaire oplossing ontwikkeld voor de constructie van een koolstoffilter. Dankzij de combinatie van Double Flow patenttechnologie en de hoogste kwaliteit Carbon Max actieve kool, hebben we een koolstoffilter verkregen met het hoogste rendement op de markt. Magnum Gren Fox-filters de meest effectieve en economische oplossing in hun klasse.

We willen terugkeren naar de natuur

Gren Fox is ontstaan ​​uit liefde voor natuur, ecologie en een hygiënische levensstijl.

De wereld van vandaag is vervuild. Gezond leven is moeilijk als voedsel vol chemie en smog in de lucht zit.

We hebben besloten de enorme uitdaging van algemene milieuverontreiniging aan te gaan..
We hebben een uitgebreid biologisch plantenteeltsysteem ontwikkeld, zowel op microschaal - voor huishoudelijk als macrogebruik - op grotere industriële schaal.

Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen verbeteren onze producten voortdurend in nauwe samenwerking met Zwitserse en Amerikaanse biotechnologie-onderzoeksinstellingen.

We zijn een producent van alle apparaten die we aanbieden, waardoor we producten kunnen afstemmen op de individuele behoeften van de klant.

MEER OVER ONS
Top
unia