Heeft u een vraag?

We willen een terugkeer naar de natuur

Het bedrijf GREN FOX is een Poolse producent van professionele oplossingen voor het kweken van ecologische, voedzame en gezonde planten.
We hebben 150 werknemers in dienst en elk van hen streeft ernaar om onze producten elke dag aan de eisen van onze klanten te laten voldoen, ze betrouwbaar, de beste en de meest concurrerende op de markt te maken.
We zijn het niet eens met wat de wereld van vandaag ons biedt ...
Daarom geven we je de mogelijkheid om te kiezen tussen groenten vol schadelijke chemie en je eigen volwaardige, echt BIO-producten. Tegelijkertijd hebben we, gezien de voortdurend groeiende ECO-trend in de professionele tuinbouw, ook een aanbieding voor gewassen op grotere, industriële schaal opgesteld.
Dankzij de productieruimtes met een totale oppervlakte van 12.000 m² hebben we de mogelijkheid om bijna elk nieuw idee, onze klant, te implementeren.
Modern machinepark en faciliteiten van hooggekwalificeerde specialisten stellen ons bovendien in staat om diensten te verlenen op het gebied van metaalbewerking, lasersnijden en kunststofproductie.
Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling werkt voortdurend samen met instellingen die gezond eten promoten.Daarom zal ons aanbod systematisch nieuwe, perfecte apparaten bevatten voor het zelf kweken van gezond, natuurlijk voedsel.


GREN FOX is ontstaan ​​uit liefde voor de natuur, een gezonde levensstijl, uit liefde voor mensen ...

"Je bent wat je eet"

En we zijn hier om je te laten houden van de wereld van ekologische planten - voor jezelf ...

Top
unia