Heeft u een vraag?

FOX PLANT

groeide container

 

Arti Plant container is bedoeld voor het kweken van planten in een afgesloten ruimte.

 

Producteigenschappen:

Het lichaam van de module is een gelaste staalconstructie gemaakt van een gesloten profiel, wit geverfd. De hele doos is bekleed met 80 mm dikke sandwichpanelen. Elk bestaat uit 2 platen van 0,5 mm staal, gevuld met 80 mm PIR-schuim. De vloer is geïsoleerd met 120 mm dikke minerale wol en een lichte PVC-vloerbedekking. Dankzij deze elementen heeft FOX PLANT een uitstekende thermische isolatie. De buitenschaal imiteert palissander, wat in combinatie met het zilveren blad de container een exclusief karakter geeft. De binnenkant van de container is helder, wat de reflectie bevordert en de verlichtingsefficiëntie verhoogt. De standaardversie heeft een stalen buitendeur.

Dimensies:
De basiscontainercel is 3 mx 5,83 m groot en 3 m hoog.
Er is een mogelijkheid om de modules uit te breiden, wat brede perspectieven biedt voor hun opstelling. Ondanks het vele malen grotere areaal kan Fox Plant volledig over de weg vervoerd worden. Hierdoor levert het autonoom telen van planten in de box geen problemen op bij het transport en kan het een bijkomend voordeel worden voor een innovatief medium van natuurlijke veredeling.

De kit kan worden uitgerust met:

elektrische installatie bestaande uit een stekker, zekeringenkast en complete installatie van stopcontacten en verlichting

koude/warmte water  installatie, gemaakt in overeenstemming met de technologie voor de geselecteerde opstelling, uitgevoerd door een waterkoker of doorstroomverwarmer

Ons aanbod omvat:

ventilatiesystemen, filtratie en hydratatie

cob en hps verlichting geventileerd en ongeventileerd

oppottafels, zaailingenwagens

hydrocultuur systemen

natuurlijke C0² generatoren

Het Gren Fox-team voldoet aan individuele verwachtingen, daarom bieden we de mogelijkheid om het aanbod te personaliseren, waarbij de klant de mogelijkheid heeft om geselecteerde componenten te selecteren, zodat zijn gewas de beste voorwaarden krijgt voor ontwikkeling.

 

Top
unia