Heeft u een vraag?

ONTARIO

gespecialiseerd
luchtbehandelingsunits

Pas onze gespecialiseerde luchtbehandelingsunit direct aan op de behoeften van uw kas. Dankzij de Ontario-ventilatie centrale die is gewijd aan kassen, krijgt u geen insecten, geen schimmels, een constante temperatuur en kunt u gemakkelijk het CO2-niveau handhaven.

Luchtbehandelingskast met kruisstroomwisselaar, EU5- en EU9-klasse filters, een freon-koeler * met verwarmingsfunctie.

ONTARIO zijn luchtbehandelingsunits die zorgen voor het hoogste luchtcomfort.
Luchtbehandelingsunits zijn het belangrijkste apparaat van een mechanisch ventilatiesysteem dat gebruikte lucht uit de kamers haalt en dezelfde hoeveelheid gefilterde, frisse en schone lucht levert.
De centrale unit van Ontario gebruikt warmte-energie uit de verwijderde lucht, waardoor u in de winter tot 30% bespaart op verwarming. Het is mogelijk dankzij een speciale warmtewisselaar, die de toevoerlucht van buiten koelt met opwarmende energie uit de verwijderde lucht.

De luchtbehandelingsunit van Green Fox Ontario is uitgerust met eersteklas filters die de lucht van allergenen effectief reinigen en constante ventilatie voorkomt de groei van bacteriën en schimmels in uw binnenteelt (bijv. Kas, kas), wat een zeer gunstig effect heeft op de ontwikkeling van uw planten.
Dankzij de bediening van de centrale unit van Ontario wordt het gehele luchtuitwisselingsproces geregeld door een modern ventilatiesysteem.

Het voordeel van de controller is het toezicht op temperatuur, filterreinheid en ventilatorsnelheid.
Hierdoor heeft u de volledige controle over zeer belangrijke parameters voor de ontwikkeling van uw planten.
Op individuele bestelling is het mogelijk om een ​​module aan te sluiten die afstandsbediening via een computer of smartphone mogelijk maakt.
Het centrale kantoor van Ontario kan op de grond staan ​​of aan het plafond worden opgehangen.

VOORDELEN:
• u hebt de mogelijkheid om de warmteterugwinningsfunctie tijdelijk tijdelijk uit te schakelen of door de werking van de warmtewisselaar te stoppen.
• U bespaart dankzij energieterugwinning van warme afvoerlucht tot ca. 80% recuperatie.
• hoogwaardige geluidsisolatie dankzij hoogwaardige geluiddempers,
• eenvoudige demontage van de wisselaar voor reiniging.
• eenvoudige filtervervanging,
• filters met de hoogste medische kwaliteit H14 kunnen worden besteld.
• Het is mogelijk om de werking van de luchtbehandelingsunit te regelen afhankelijk van de parameters van de binnenlucht zoals vochtigheid, CO2 gehalte in de kas of akkerbouwhal. Het overschrijden van de ingestelde vochtigheidsparameters zou bijvoorbeeld de ventilatie-intensiteit moeten verhogen,
• bij brand kunt u uw gewas beschermen tegen verbranding.

Top
unia