Heeft u een vraag?

MADAGASKAR 3

COB geventileerde illuminator

Gross: 809.33 EUR
We hebben het op voorraad:18
Voeg toe aan mandje
Ilość:-1+

Madagascar illuminators zorgen voor verlichting van planten op het Marokkaanse lijnniveau, maar zijn bedoeld voor mensen die meer op de temperatuur in de kweekbak letten.

Met het gebruik van een Speed-ventilator zijn we erin geslaagd om een ​​temperatuurstijging te bereiken van slechts 3 graden boven de omgeving in laboratoriumomstandigheden en met 5 graden in de omstandigheden van gesimuleerde thuisteelt.
Dit betekent dat je gemakkelijk planten kunt kweken in een gematigd klimaat - de temperatuur van 25-28 graden Celsius is standaard. Ter vergelijking: wanneer gekweekt onder klassieke HPS-lampen in niet-geventileerde reflectoren van 45 graden, is het niets bijzonders.

Het bedrijf Gren Fox heeft zijn Madagascar-illuminator uitgerust met borosilicaatlenzen voor hoge temperaturen met een stralingshoek van 120 graden (het is mogelijk om een ​​straler met een lens met een stralingshoek van 90 graden afzonderlijk te bestellen).

De Madagaskar lamp is voorzien van 2 connectoren met een diameter van 100mm. Dit alles stelt ons in staat om de lens en het koellichaam te koelen.
Al deze componenten creëren de Madagascar GREN FOX-illuminator van de hoogste kwaliteit.
Fabrieksgarantie 5 jaar.

 

Madagaskar 3

vermogen: 320W / 230V
lichtkleur: 3500K
lumen: 52 000
kleur: koper goud
gewicht:  9,5kg
het type glas dat wordt gebruikt: gehard glas 4 mm
minimale luchtstroom moet zijn: 250m3/h
IP: IP44
index: 008-0648

Top
unia